استفاده از هرگونه رنگ طبیعی و غیرطبیعی در زولبیا و بامیه ممنوع
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز تولید و عرضه مجاز تأکید کرد.
به گزارش اترک، دکتر حسن براتی زاده با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و استقبال مردم از مصرف زولبیا و بامیه، اظهار کرد: تمام تولیدکنندگان دارای مجوز موظف هستند از مواد اولیه مجاز و بهداشتی استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیرمجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولیدکننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است.
براتی زاده بابیان اینکه روغن استفادهشده نباید بیشازحد مجاز به رنگ تیره درآمده باشد، تصریح کرد: جعبههای استفادهشده برای عرضه این شیرینی باید حتماً دارای نشان سازمان غذا و دارو (سیب سلامت) و پروانه بهداشتی ساخت باشد.
وی افزود: استفاده از جعبههای غیربهداشتی به دلیل ساختهشدن ا ز مواد بازیافتی و ...سلامتی مردم را تهدید میکند.
این مسئول با اشاره به اینکه در زولبیا و بامیه قهوهای یا کدر ممکن است از ترکیب شیمیایی «آکریل آمید» استفاده شود، گفت: این ماده سرطانزا است و توصیه میشود مردم ضمن تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز، کلیه موارد مرتبط با بهداشت و سلامتی را جدی بگیرند.