ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

آیا واکسن بر فرد مبتلابه کرونا تأثیر دارد؟

آنچا بارانووا پروفسور آمریکایی در مصاحبه با رادیو "اسپوتنیک" اظهار کرد: وقتی فردی که از کووید19 بهبود می‌یابد، واکسینه شود، سپر طلایی بر او ایجاد می‌شود. این بالاترین سطح ایمنی طولانی‌مدت است.


او افزود: اما وقتی فردی که به‌تازگی به این بیماری مبتلا شده است با اولین دوز واکسن واکسینه می‌شود و از عفونت خودآگاه نیست، بیماری او مانند زمانی که واکسینه نشده و همچنان ادامه خواهد یافت زیرا واکسن به‌سرعت تأثیر نمی‌گذارد؛ بنابراین، شدت بیماری بستگی به سطح ایمنی خود فرد دارد.
بارانوا گفت: اگرچه پیامدهای جدی درنتیجه استفاده از دو نوع مختلف واکسن حاوی ویروس فعال مشاهده نشده است اما بهتر است از این امر اجتناب شود.
او ادامه داد: ازآنجاکه علائم عفونت کووید19 بلافاصله ظاهر نمی‌شود، فرد فکر می‌کند که بیماری او ناشی از واکسیناسیون است، اما درواقع او این بیماری را دارد؛ بنابراین، در این مورد، او باید درمان شده و از تلاش برای تکیه‌بر آنتی‌بادی‌ها و از مصرف دارو امتناع کرد.
به گفته او برای کشف علت، اگر بیمار پس از واکسیناسیون حالش خوب نشد (در صورت مثبت بودن نتیجه) باید آزمایش واکنش زنجیره‌ای پلیمرازآنجام شود. اگر جواب مثبت باشد یعنی علت بیماری واکسن نیست، بلکه فرد به کرونا مبتلاست.
این پروفسور آمریکایی توضیح داد: برای جلوگیری از این شک و تردید، بهتر است قبل از واکسیناسیون، آزمایش PCR انجام شود.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه