ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

مرگ سالانه ۱۴۰۰۰ نفر در جاده‌های کشور

بنابر اظهارات رئیس پلیس‌راهور ناجا، بیشتر تصادفات در مرز ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد لذا برنامه‌های بسیار جدی برای کاهش نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها و شهرها در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، سردار کمال هادیان‌فردر همایش سراسری همیاران پلیس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نقش همیاران پلیس بیش از ۱۸ درصد در کاهش تصادفات مؤثر بوده است.

وی بابیان اینکه در طول ۱۳ سال (از سال ۸۴ تاکنون) تعداد همیاران در جاده از بیش از ۴۰۰۰ نفر امروز به بیش از ۱۴ هزار نفر افزایش یافته است، اظهار کرد: این امر تأثیر بسزایی در کاهش ۱۸ درصدی تصادفات داشته به طوری که کاهش تصادفات با همکاری همیاران پلیس در کشور قابل‌رؤیت است.

رئیس پلیس‌راهور ناجا گفت: امروز در کشور بیش از ۱۰ میلیون همیار و ۸۰۰ هزار نفر پلیس‌یار راهور داریم که پلیس‌راهور ناجا را همراهی می‌کنند. امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی خوبی که در مدارس انجام شده است، به شکل نمادین طرح همیاران پلیس برگزار می‌شود.

سردار هادیان فر ادامه داد: در نوروز ۹۷، بیش از ۱۳۰۰ کشته بر اثر تصادفات جاده‌ای کشور داشته‌ایم که نسبت به سال گذشته، تقریباً ۱۸.۵ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس‌راهور ناجا اظهار کرد: عمده علت تصادفات، عدم توجه به جلو، سرعت و سبقت غیرمجاز، خواب‌آلودگی و خستگی رانندگان بوده است که در راستای کاهش تصادفاتی که عاملشان این عوامل است، ما مکرراً توصیه می‌کنیم به نکات ایمنی و راهنمایی و رانندگی دقت کنند.

سردار هادیان فر بابیان اینکه بیشتر تصادفات در مرز ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد گفت: طی جلساتی که با وزیر راه در ناجا برگزار شده، برنامه‌های بسیار جدی برای کاهش نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها و شهرها در نظر گرفته شده و امیدواریم تا قبل از شروع سال جدید، این نقاط به حداکثر ممکن برسد ولی ما معتقد هستیم که اصلی‌ترین عامل تصادف، عامل انسانی است یعنی اگر راننده از سرعت مطمئنه استفاده کند، شتاب در حرکت نداشته باشد، به روبرویش، توجه و قوانین را رعایت کند، تصادفات کاهش چشمگیری خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: خواسته ما از دولت با توجه به دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصلی مردم، مقام معظم رهبری، مسئولین کشور و ریاست جمهوری بحث تصادفات و تلفات جاده‌ای است که متأسفانه امسال نسبت به سال گذشته تقریباً ۱۶۰ نفر بیشتر در جاده‌های کشور بر اثر تصادف جان خود را از دست داده‌اند.

هادیان فر بابیان اینکه هشت دهم درصد افزایش تلفات در سال گذشته داشته‌ایم ادامه داد: دولت با پشتیبانی‌های جدی و با حمایت از سایر دستگاه‌ها، وزارت رفاه و وزارت بهداشت یک برنامه جدی برای کاهش تلفات و تصادفات داشته باشد چرا که ما نیازمند این حمایت‌ها هستیم.

رئیس پلیس‌راهور ادامه داد: یکی از دغدغه‌های جدی کشورهای توسعه یافته افزایش تصادفات و تلفات جاده‌ای هست. این برای نظام جمهوری اسلامی خوب نیست که سالانه بیش از ۱۴ هزار نفر در جاده‌های کشور بر اثر تصادف فوت کنند و ۳۱۵ هزار نفر مجروح شوند و بخش زیادی از این افراد گذشته از اینکه خانواده‌های آن‌ها از هستی ساقط می‌شوند، دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند به همین خاطر امیدواریم با کمک دولت و سایر نهادها بتوانیم این تصادفات و تلفات را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: نظارت‌های هوشمند و سیستمی را باید افزایش دهیم. ما خیلی به دنبال اصطکاک بین پلیس و مردم نیستیم. خیلی به دنبال جریمه کردن نیستیم؛ امیدوارم کمپین‌هایی تحت عنوان روز بدون کشته، روز بدون تصادف، روز بدون حادثه و ... ایجاد شود.

سردار هادیان فر گفت: ما تقریباً ۴۶ درصد کشته شدگان در حین انتقال و بخشی هم در حین درمان از دست می‌روند. به همین منظور جلساتی فرمانده ناجا با رئیس اورژانس کشور و وزیر بهداشت داشته‌اند و پیش نویس تفاهم نامه‌ای را تنظیم کرده‌ایم. این خبر خوش را باید بدهم که وزیر بهداشت اراده دارند که این تفاهم نامه در کشور اجرایی شود که در واقع ما میزان خسارت در انتقال مجروحان تصادف به حداقل ممکن برسد.

 

یک نفر باشد که بدون ترس هیچگونه قضاوتی همه چیز را تعریف کنی تمام حرف هایی را که دارد آرام آرام درونت می گندد را به زبان بیاوری از آن حرف هایی که شب ها موقع خواب به بی رحمانه ترین شکل ممکن به سرت هجوم می آورند ورسالتشان این است که خواب را ازتو بگیرند حرف هایی که اگر وسط قهقه هم یادشان بیوفتی لال میشوی. یک نفرکه وقتی دهن باز کردی نگوید آری میدانم اصلا یک نفر باشد که هیچ چیز نداند یک نفر باشد در این دنیا که نصیحت را بلد نباشد یک نفر که وقتی بهش تعریف میکنی کارم دارد به جای باریک میکشد پوزخند نزند به شوخی نگیرد جدی بگیرد خیلی هم جدی بگیرد آنقدر که یک سیلیِ جانانه مهمانت کند وبا تمام قدرت زیر گوشت بزند یک نفر باشد که تجربه هیچ چیز رانداشته باشد مثل آنهایی که خود را علامه دهر میدانند نباشد وقتی برایش چیزی تعریف میکنی دست پاچه نشود گوش دهد برایت فتوایِ ابو موسیِ اشعری صادر نکند راه کار ندهد فقط گوش دهد یک نفر که بداند چیز هایی که توتعریف میکنی جواب منطقی ندارد اصلا منطق مقابل این حرفها بیچاره است خیلی آدم ها میخواهند حرف بزنند صرفا برای اینکه دردشان آرام بگیرد بعضی آدمها درونشان رویِ کمربندی زلزله است گاهی حرف میزنند…

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه