ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

۲۵۵۰ پرستار و کادر درمانی در آستانه خروج از کشور

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: طی 20 ماه گذشته دو هزار و 550 نفر از کادر درمانی در کشور درخواست مجوزهای فنی لازم برای فعالیت در رشته خود در خارج از کشور را داده‌اند و برخی نیز درحال فراهم کردن مقدمات لازم هستند.

به نوشته عصر اترک، سید محمد پاکمهر اظهار کرد: به خاطر مشکلات متعدد و ناعدالتی‌هایی که در حوزه درمانی کشور وجود دارد حدود دو هزار و 550  پرستار و کادر درمانی قصد خروج از کشور را دارند.

پاکمهر با تاکید بر اینکه نبود پزشک در مناطق محروم کشور به دلیل توزیع ناعادلانه پزشک است، افزود: گروه زیادی از پزشکانی که فارغ التحصیل شده اند، تراکمشان در برخی از استان‌ها و مراکز استان‌ها بالاست اما حاضر به خدمت در مناطق محروم نیستند.

وی گفت: 55 درصد پزشکان در مراکز استان‌ها و گروه زیادی در تهران متمرکز شده اند، اما گروهی از استان‌های محروم و مرزی دچار کمبود پزشک هستند.

نماینده مردم بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان خاطرنشان کرد: بیش از 30 هزار پزشک در آمار کشور وجود دارند که در گردانه درمانی کشور فعالیت ندارند.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به دلیل پایین بودن حقوق و مزایا در مراکز دولتی، پزشکان از استخدام در مراکز دولتی امتناع می‌کنند.

پاکمهر افزود: این در حالی است که درایام کرونا از کشورهای حوزه خلیج فارس نسبت به جذب پزشک و پرستار با مبالغ بالا اقدام کرده اند، که این خود باعث تمایل نداشتن پزشکان داخلی برای خدمت در مراکز محروم و مرزی شده است.

وی اضافه کرد: باید برای ماندگاری و به کارگیری پزشکان و پرستاران در مناطق محروم برنامه ریزی داشته باشیم، اینکه در 20 ماه گذشته دو هزار و 550 نفر گواهی فنی و مجرب تخصص پرستاری برای خروج از کشور گرفته اند که بسیاری هم اقدام کرده اند، نیاز به تدبیر مسئولان دارد.

پاکمهر تاکید کرد: برای تربیت یک پزشک سالانه بین 200 تا 400 میلیون تومان هزینه می‌شود، بنابراین باید برای حفظ این نیروها تلاش کنیم.

وی با اشاره به تلاش برای اختصاص حق مرزی برای کارمندان فعال در مناطق و استان‌های مرزی کشور گفت: کارمندی که در نوار مرزی خدمت می‌کند باید تفاوتی با استان‌های غیر مرزی داشته باشد تا انگیزه ای برای رضایت مندی و ارائه خدمات در این مناطق باشد.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موافق افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی و دستیاری هستیم، افزود: قطعاً باید این اقدام بر اساس کار کارشناسی و توان تربیت این نیروها باشد.

پاکمهر در نظر گرفتن ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، اساتید دانشگاه‌ها و کلاس درس و بیمارستان‌ها را از ملزومات افزایش سهمیه برشمرد.

وی تاکید کرد: 2 هزار و 950 پزشک متخصص در سال جاری فارغ التحصیل شده اند در حالی که 400 نفر از این تعداد هنوز برای اعلام مکان خدمت پیگیری نکرده اند.

نماینده مردم بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان بر افزایش حقوق پزشکان در مناطق مرزی به میزانی که سبب ایجاد انگیزه، رضایت مندی و ماندگاری آنان برای ارائه خدمت مطلوب تاکید کرد.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه