ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

آغاز روند کاهش حباب قیمت مسکن

رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به کاهش تدریجی حباب قیمت مسکن، گفت: افزایش قیمت مسکن ارتباطی به افزایش قیمت مصالح ساختمانی ندارد.

به گزارش تسنیم، محمدرضا رضایی کوچی اظهار کرد: طی چند سال اخیر قیمت مسکن به صورت هیجانی افزایش چشمگیری پیدا کرد که بخشی از این روند افزایشی، تحت تأثیر فضا و جو روانی حاکم بر جامعه بود، یعنی آنکه بخشی از گرانی مسکن به خاطر مسائل مرتبط با بازار مانند گرانی مصالح ساختمانی نبوده است.
وی با اشاره به کاهش تدریجی حباب قیمت در بازار مسکن افزود: حجم معاملات مسکن کاهش چشمگیری داشته است. به نظر می‌رسد خریداران و فروشندگان منتظرند تا ببیند شرایط بازار مسکن به چه سمتی رفته و دولت و مجلس چه اقداماتی برای بهبود وضعیت انجام می‌دهند.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور با کمبود مسکن مواجه است، افزود: به طور حتم کمبود مسکن و بر هم خوردن نظام عرضه و تقاضا تأثیر مستقیمی در افزایش قیمت‌ها داشته و خواهد داشت، بازار همواره درگیر تلاطم و کاهش یا افزایش قیمت‌ها بوده و این مسئله در یک بازار اقتصادی، امری طبیعی است، اما باید توجه داشت که چرا مسکن در چند سال اخیر به این میزان گران شده است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: قطعاً تا زمانی که عرضه مسکن به میزان تقاضا و درخواست خریداران واقعی در بازار وجود نداشته باشد، ما باید در هر دوره‌ای شاهد افزایش قیمت‌ها باشیم، بنابراین اگر دولت در ماه‌های آتی و سال پیش روی اقدام اساسی برای تولید مسکن نکند، به طورحتم باید منتظر افزایش دوباره قیمت‌ها باشیم.
رضایی یادآور شد: در تدوین طرح جهش تولید و تأمین مسکن تمام الزامات برای تولید انبوه مسکن را پیش بینی کرده که قطعاً با اجرای آن بخش اعظمی از کمبود مسکن در بازار رفع خواهد شد.  قرار است بر اساس طرح تولید و تأمین مسکن سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته شود.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه