ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

۴ نکته از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

مصطفی نجفی

با توجه به اظهارات عباس عراقچی پس از مذاکرات امروز در مسقط چند نکته قابل ذکر است:

۱. مذاکرات امروز بیشتر در راستای تلاش برای حفظ پنجره دیپلماسی و دستیابی به چارچوبی برای ادامه مذاکرات بود. چارچوبی که در دور اول به دست نیامد و قرار است در پایتخت ها مورد مشورت قرار گیرد. این بدان معناست که ممکن است مذاکرات ادامه پیدا بکند ‌و ممکن است هم به دور دوم کشیده نشود!

۲. به نظر می‌رسد در این مذاکرات ایران خواستار پایان فشار و‌ تهدیدات نظامی امریکا و عقب نشینی تجهیزات نظامی آن از منطقه شده است. از سوی دیگر، حضور مقام ارشد نظامی آمریکا در مذاکرات، پیام مشخصی برای ایران بود.

۳. باید منتظر واکنش مذاکره‌کنندگان آمریکایی باشیم. اما واکنش عراقچی و وزیر خارجه عمان به عنوان میانجی نشان می‌دهد که نتیجه مذاکرات نه مثبت بوده و نه خیلی منفی.

۴. آنچه واضح به نظر می رسد این است که طرفین وارد جزئیات نشدند ‌و درباره کلیات هم به توافق نرسیده‌اند. بیشتر اعلام موضع، مطالبات و ارائه پیشنهاد بوده است.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه