ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

قالیباف رئیس مجلس ماند؛ شکست سنگین گزینه پایداری

محمدباقر قالیباف در دومین سال دوره دوازدهم مجلس با کسب ۲۱۹ رأی به عنوان رئیس مجلس برگزیده شد.

 

نمایندگان در نشست علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی با ۲۱۹ رأی از ۲۷۲ رأی مأخوذه محمدباقر قالیباف را به عنوان رئیس مجلس در دومین سال دوره دوازدهم مجلس انتخاب کردند.

احمد راستیه، از چهره‌های عضو جبهه پایداری از دیگر کاندیداهای ریاست مجلس بود که مقابل کاندیدای حداکثری شکست خورد.

از خرداد ۹۹ که محمدباقر قالیباف از حوزه انتخابیه تهران پا به خانه ملت (مجلس یازدهم) گذاشت و در اولین رقابتش با فریدون عباسی و مصطفی میرسلیم توانست بر کرسی ریاست بنشیند، دیگر تا به امروز کسی جز او نتوانسته در راس قوه مقننه قرار بگیرد

قالیباف امسال و در دومین دور از انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم در رقابت با  احمد راستینه هفشجانی کاندیدای دیگر ریاست مجلس توانست او را از گود رقابت خارج کرده و ریاست خود را در مجلس به ۶ سال برساند.

همچنین هادی قوامی برای ریاست مجلس کاندیدا شده بود، اما پیش از برگزاری انتخابات از رقابت‌ها انصراف داد. 

نگاهی به آرای قالیباف در ۶ دوره انتخابات هیأت رئیسه مجلس

بیشترین آرایی که قالیباف در این ۶ ساله به دست آورده است، مربوط به اجلاسیه های اول و دوم مجلس یازدهم بوده که آرای او به ۲۳۰ رأی رسیده است. کمترین رأیی که به نام او به گلدان ریخته شده هم مربوط به اجلاسیه سوم مجلس یازدهم و ماجراهای سیسمونی گیت و برخی حواشی دیگر بوده که موفق به کسب ۱۹۴ رأی از پارلمان شد. 

قالیباف در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم راه سختی را در پیش داشت، از یک سمت، ریزش ۸۰۰ هزارتایی رأی‌اش در انتخابات مجلس و همچنین افشاگری‌های مخالفانش درباره مهاجرت فرزندش به کانادا و تراول‌های پخش شده از سوی معاون او و حضور پر تعداد اعضای لیست اُمنا در مجلس، اما و اگرهای زیادی برای رسیدن دوباره او به صندلی ریاست به راه انداخته بود اما قالیباف با ۱۹۸ رأی برای اولین سال مجلس رئیس مجلس شد. 

در اجلاسیه دوم نیز، مخالفان قالیباف که از شکست انتخاباتی‌شان در تیرماه ۱۴۰۳ همچنان عصبانی هستند و قالیباف را یک دلیل این شکست می دانند در کنار عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب و ابلاغ قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو، همراهی با دولت پزشکیان و ...در تلاش بودند تا این بار از رسیدن او به صندلی شماره یک پارلمان جلوگیری کنند یا رأی او را ریزشی کنند، تا آنجا که ۴۸ ساعت پیش از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، پیامکی با محتوای «نه به قالیباف» به موبایل نمایندگان ارسال شد و از آنان خواسته شده بود تا دیگر به او رأی ندهید.

تلاشی که به نتیجه نرسید و قالیباف در دومین سال دوره دوازدهم مجلس با کسب ۲۱۹ رأی به عنوان رئیس مجلس برگزیده شد. در واقع، آرای قالیباف در مقایسه با اجلاسیه اول مجلس دوازدهم، ۲۱ رأی افزایش پیدا کرده است. 

 

 

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه