ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

تشکیل 12 پرونده برای اجرای طرح «نُوفَن» در خراسان شمالی

اترک/ مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی گفت: تاکنون ۱۲ پرونده در راستای پرداخت تسهیلات طرح «نُوفَن» در این صندوق تشکیل شده و ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره تا پایان امسال در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

 

هادی رضازاده افزود: بر این اساس تا امروز پنج روستای استان برای اجرای طرح نُوفَن ( انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی) با هدف جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی، افزایش بهره وری و ارزش افزوده برای این کسب و کارها انتخاب شده است.

وی اظهار کرد: این روستاها شامل؛ «گلیان» و «باقرخان» شهرستان شیروان، «سارمران» اسفراین، «ملاحسن» سملقان و «خبوشان» فاروج است.

وی افزود: متقاضیان این طرح در سایر روستاهای خراسان شمالی نیز می توانند طرح های خود را که فناوری به همراه دارد به صندوق کارآفرینی امید معرفی کنند.

به گفته رضازاده؛ این طرح با هدف ورود فناوری به کسب و کارهای روستایی، افزایش بهره وری، اشتغال دانش آموختگان و جلوگیری از مهاجرت جوانان در روستاها عملیاتی می‌شود.

مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی یادآور شد: تاکنون ۱۲ پرونده در راستای پرداخت تسهیلات طرح «نُوفَن» در این صندوق تشکیل شده و ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره تا پایان امسال در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

رضازاده گفت: اکنون در روستاهای «گلیان» و «باقرخان» طرح های پرورش ماهی اجرا شده که متقاضیان برای افزایش بهره وری، کاهش هزینه های تولید می توانند از دانش و فناوری این طرح بهره ببرند.

وی با اشاره به تاثیرات خشکسالی به کشاورزی خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: دیگر اجرای طرح های کشاورزی سنتی جوابگو نیست به گونه ای که باید برای افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها و افزایش تولید به سمت دانش روز حرکت کنیم.

مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی افزود: در این بین صندوق کارآفرینی امید، تسهیلات مورد نیاز را در اختیار کسب و کارهای روستایی قرار می دهد تا شاهد افزایش تولید و بهبود معیشت و درآمد روستاییان باشیم.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه