ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

برداشت هزار تُن پسته خشک از باغات شهرستان جاجرم

اترک/مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جاجرم گفت: هزار تُن پسته خشک از باغات شهرستان جاجرم از ۲۵ مرداد ماه تاکنون جمع‌آوری شده است.

سعید صادقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جاجرم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان از آغاز جمع‌آوری پسته از۲۵ مرداد ماه تا ۱۰مهر ماه سال جاری خبرداد و اظهارکرد: هزار تن پسته خشک محصول برداشت شده در سال زراعی جاری است.

وی گفت: کل باغات پسته شهرستان یک هزار و ۷۰۰ هکتار است که از این مقدار یک هزار و ۲۵۰ هکتار باغات بارده پسته شهرستان محسوب می‌شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جاجرم با اشاره به عملکرد پسته شهرستان و رتبه در استان افزود: با توجه به اینکه شهرستان جاجرم رتبه دوم استان را دارد تولیدات پسته ۸۵۰ کیلوگرم در هر هکتار به صورت خشک و پسته تَر هزار و ۷۰۰ کیلو گرم در هکتار برداشت می‌شود.

وی گفت: به طور عمده ارقام پسته در سطح شهرستان به ترتیب کله قوچی، اکبری، عباسعلی، احمد آقایی و فندقی است.

مدیر جهاد کشاورزی جاجرم با اعلام اینکه پسته شهرستان هنوز بِرندسازی نشده است به کشاورزان توصیه کرد: از دانش روز و متخصصان در این زمینه استفاده کنند.

صادقی در ادامه با اشاره به چالش های پیش روی این صنعت ابراز داشت: از مشکلات و چالش های پیش روی صنعت کشت پسته نبود برندسازی و استفاده از سرمایه‌گذاری بومی و غیر بومی و همچنین نبود متخصصین خبره در زمینه فرآوری و آگاهی به کشاورزان است.

وی در ادامه افزود: عدم وجود زیر ساخت های مرتبط با صنعت پسته از قبیل بازار دائمی این محصول و همچنین عدم استفاده از ضایعات این صنعت (پوست تر و پوست خشک) با وجود ارزش بالای غذایی، دارویی و بهداشتی از دیگر چالش های این صنعت است.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه