ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی:

بازدید از موزه‌های خراسان شمالی در روز جهانی گردشگری رایگان است

اترک/ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: بازدید از موزه‌های سطح استان به مناسبت روز جهانی گردشگری برای عموم مردم رایگان شد.

علی مستوفیان اظهار کرد: بازدید از موزه‌های سطح استان به مناسبت روز جهانی گردشگری که مصادف با چهارشنبه این هفته است، برای عموم مردم رایگان شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی ادامه داد: در حال حاضر ۶ موزه فعال در سطح استان وجود دارد که می‌توان موزه مردم‌شناسی عمارت مفخم بجنورد، موزه اسناد و نسخ خطی آینه‌خانه بجنورد، موزه گرمابه و تاریخ شهر فاروج، موزه گرمابه و تاریخ شهر جاجرم، موزه قلعه جلال‌الدین گرمه و موزه فرش شیروان را نام برد.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند در ۶ ماهه دوم سال از ساعت ۸ الی ۱۷ از موزه‌ها و اماکن تاریخی بازدید کنند و توجه داشته باشند که ۴۵ دقیقه قبل از پایان ساعت کاری موزه‌ها به‌منظور انجام تشریفات پلمب و فروش بلیت انجام نمی‌شود.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه