ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

جذب ۸۰ درصد منابع اسناد خزانه خراسان‌شمالی

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: امسال ۴۹۶ میلیارد تومان اعتبار اسناد خزانه به استان اختصاص داده شده که تاکنون ۸۰ درصد آن جذب شده است.

به نوشته ایرنا، مرتضی بهزادفر اظهار داشت: تاکنون ۴۰۱ میلیارد تومان از سهم منابع اسناد خزانه خراسان شمالی جذب شده است بخشی از اسناد جذب نشده مربوط به دستگاه هایی است که شرایط لازم را ندارند.

وی افزود: ادارات و دستگاه های اجرایی استان که تا سه روز کاری آتی، این منابع را جذب نکنند به دبیرخانه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اعلام کنند تا این اعتبار به سایر دستگاه های اجرایی جابه جا شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی بر لزوم تلاش مضاعف دستگاه های اجرایی برای جذب ۱۰۰ درصدی اسناد خزانه تاکید کرد.  

اسناد خزانه اسلامی یکی از انواع مختلف سرمایه‌گذاری در اوراق بدهی است. بازدهی و سود اسناد خزانه اسلامی نسبت به برخی از سرمایه‌گذاری‌ها بهتر است و بنابراین در دوران رکود بازارها می‌تواند سود مطمئنی نصیب افراد کند.

رشد ۳۱ درصدی اعتبارات تملک دارایی 

بر اساس این گزارش میزان اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای خراسان شمالی در قانون بودجه امسال نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد رشد دارد. میزان اعتبارات تملک داریی و سرمایه‌ای استان در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ یکهزار و ۲۲۵ میلیارد تومان است.

خراسان شمالی به لحاظ حجم اعتبارات تملک سرمایه ای در رتبه ۲۰ استآن‌ها و به لحاظ رشد این اعتبارات در جایگاه ۲۱ استآن‌های کشور قرار دارد.  

همچنین ۶۸۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه استان برای خراسان شمالی در قانون بودجه امسال منظور شده است که این رقم هم نسبت به قانون بودجه پارسال ۲۸۴ درصد رشد دارد.  

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه