ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

خسارت ۱۳۱ میلیارد تومانی؛

چگونه درختان باغ را از سرما حفظ کنیم؟

رئیس مدیریت بحران جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: با توجه به بارش‌های روزهای اخیر، به باغداران استان توصیه می‌شود برف‌های روی درختان را نریزند.

به گزارش اترک، عبدالحسین نامور با تأکید بر اینکه باغداران استان از ریختن برف از روی درختان خودداری کنند گفت: شدت سرمازدگی اوایل امشب تا صبح فردا ادامه دارد، لذا کشاورزان برای هر محدوده ۱۰ متر در ۱۰ متر در باغ‌هایشان یک فرغون کود دامی با ترکیب پنج لیتر آب و پنج لیتر گازوئیل ترکیب کرده و آتش بزنند زیرا این ترکیب موجب ایجاد دود افقی و حفظ گرما می‌شود.

وی با اشاره به محلول‌پاشی درختان با اکسی کلرور مس افزود: همچنین باغداران درختان را با ضد یخ به نسبت دو لیتر ضد یخ در ۱۰۰ لیتر آب محلول‌پاشی کنند و نهال‌های کوتاه و جوان را هم می‌توان پوشش پلاستیکی یا گونی کشید.

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: هرساله در بهمن و اسفندماه جبهه هوای سرد و بارش برف در استان وجود دارد که موجب سرمازدگی درختان در استان بخصوص بادام و زردآلو می‌شود.

+سرمازدگی ۱۳۱ هکتار از باغات استان

نامور گفت: در دهه اول اسفندماه سال جاری ۱۳۱ میلیارد و ۷۳۷ میلیون تومان به کشتزارها و باغات استان خسارت واردشده است که بیشترین این خسارت‌ها  که در روزهای ۳_۷ و ۸ اسفندماه به بخش کشاورزی استان وارد شد در شهرستان‌های، بجنورد، مانه سملقان، راز و جر گلان، فاروج و شیروان بود.

وی بابیان اینکه از ۱۳۱ سطح ۱۳۱ هزار و ۱۸۹ هکتاری که دچار سرمازدگی شدند تنها ۳۹ هکتار بیمه بودند، افزود: برای حمایت از کشاورزان در زمان بروز حوادث و خسارت‌های ناشی از آن، همواره بر پوشش بیمه‌ای تأکید شده و امسال هم غرامت‌های بیمه‌ای فقط به بهره‌بردارانی که محصولاتشان را بیمه کرده بودند، تعلق می‌گیرد.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه