ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

ممنوعیت انجام هرگونه عملیات عمرانی از ۲۵ اسفند

رئیس پلیس راه گفت: انجام هرگونه عملیات عمرانی در معابر درون و برون شهری کشور از ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۱۷ فروردین ۹۸ ممنوع است.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سردار محمدحسین حمیدی در کمیته هماهنگی اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز ۹۸ اظهار کرد: برابر هماهنگی انجام شده رزمایش طرح نوروز ۹۸ روز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه سال جاری اجرا می‌شود.

وی افزود: در عین حال برابر هماهنگی صورت گرفته ایستگاه‌های سلامت و توقفگاه‌های بین راهی به ویژه در محورهای کویری راه اندازی خواهد شد، از سوی دیگر آشکارسازی محل‌های حادثه‌خیز نیز پیش از آغاز سفرهای نوروزی در دستورکار دستگاه‌های ذیربط قرار گرفته است.

رئیس پلیس راه در ادامه به آمار تصادفات نوروز ۹۷ اشاره کرد و گفت: بیشترین کشته‌های تصادفات رانندگی در نوروز ۹۷ در جاده‌های کشور متعلق به شمال استان فارس، خوزستان، خراسان رضوی، کرمان و شمال گیلان بوده است.

وی افزود: همچنین بر اساس آمارها تعداد متوفیان تصادفات اتوبوس‌های فعال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای در نوروز ۹۷ به میزان ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است و تعداد کل تصادفات اتوبوس‌ها نیز ۴۸ درصد در طرح نوروز ۹۷ نسبت به سال قبل از آن کاهش نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راه با اشاره به اینکه ۶۹ درصد تصادفات رانندگی در نوروز پارسال متعلق به خودروهای شخصی بوده است که این روند در مقایسه با سال قبل از آن افزایش نشان می‌دهد، افزود: همین امر حاکی از آن است که استقبال از حمل و نقل عمومی در سفرهای نوروزی به دلایل مختلف رو به کاهش است.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی سفرهای نوروزی در سال ۹۷ برابر اعلام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری افزود: علی رغم افزایش قابل توجه تعداد خودروها و رانندگان جدید به چرخه حمل و نقل در سال ۹۷ شمار کشته‌های تصادفات رانندگی به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه در نوروز ۹۷ حدود ۵ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل از آن کاهش داشته است.

رئیس پلیس راه با تاکید بر اینکه در نوروز ۹۷ حدود ۳۸ درصد تصادفات رانندگی در جاده‌ها از شکل واژگونی بوده است، گفت: این شکل از تصادفات به دلیل احداث استراحتگاه‌های بین راهی در استان‌های پرتردد نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۲ درصد کاهش داشته است که این امر نشان می‌دهد توسعه این ایستگاه‌ها می‌تواند در کاهش رخداد تصادفات از شکل واژگونی که بیشتر به دلیل یکنواختی راه و خستگی و خواب آلودگی رانندگان رخ می‌دهد بسیار مؤثر باشد.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه