ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

دفاتر گردشگری خراسان‌شمالی زیر ذره بین قانون

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی از تعلیق پروانه پنج دفتر خدمات گردشگری استان در کمیته نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری خبر داد.

علی مستوفیان اظهار کرد: پرونده دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کمیته نظارت بر این دفاتر بررسی و پنج دفتر خدماتی به دلیل عدم تمدید پروانه و فعال نبودن تعلیق شد.

وی افزود: شرکت‌ها و دفاتری که پروانه فعالیت آن‌ها تعلیق می شود براساس قانون، حق هیچگونه ثبت‌نام و برگزاری تورهای داخلی و خارجی و هرگونه خدمات ایرانگردی و جهانگردی را ندارند.

مستوفیان خاطرنشان کرد: گردشگران برای دریافت خدمات مسافرتی به دفاتر گردشگری مجاز و دارای پروانه بهره‌برداری مراجعه کنند و با مشاهده واحدهای متخلف، مراتب را به معاونت گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی اطلاع دهند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان‌شمالی یادآور شد: اکنون ۲۵ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در سطح خراسان شمالی دایر است.

وی با اشاره به پلمب یک واحد بوم‌گردی در شیروان، گفت: پس از اخطارهای متعدد در خصوص اخذ مجوز بهره‌برداری و فعالیت غیرقانونی این اقامتگاه بومگردی تا اطلاع ثانوی پلمب و از ادامه فعالیت آن‌ جلوگیری شد.

مستوفیان افزود: متقاضیان فعالیت رسمی و قانونی در مراکز اقامتی باید با مراجعه به مراکز ذیربط مجوزهای لازم را اخذ کنند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه