ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

نامزدهای انتخاباتی، قانون راه را رعایت کنند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی گفت: طبق بیانات مقام معظم رهبری برای انتخابات که چهارچوب‌هایی را تعیین کرده، نامزدهای انتخاباتی باید قانون راه در این عرصه رعایت داشته باشند.

 

 

حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی و امام‌جمعه بجنورد در خطبه‌های نمازجمعه ظهر این شهرستان، اظهار داشت: حضور مردم در مراسم ۴۵ سالگی پیروزی انقلاب اسلامی ایران در خراسان شمالی همچون سایر استان‌های کشور پرشور و قابل‌توجه به بود به‌طوری‌که طبق آمار، جمعیت بیشتری در مقایسه با سال‌های گذشته در این مراسم حضور داشتند.

وی ادامه داد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن باعث عصبانیت و ناراحتی و در برخی موارد کتمان دشمن شد اما نتوانستند کاری از پیش ببرند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی افزود: ملت ایران در تمام صحنه‌ها ثابت کرده‌اند که همراه و همگام نظام و رهبرشان هستند و پای همه مظلومان جهان ایستاده‌اند.

حجت‌الاسلام نوری ادامه داد: امروزه انقلاب ایران باعث شده که بسیاری از مردم در سراسر دنیا از آن درس بگیرند و در مقابله با نظام استکباری آن را سرلوحه کارشان قرار دهند.

وی بیان داشت: حملات کودک کش رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه باعث رسوایی آن‌ها در تمام ادعاهایی که دررابطه‌با حقوق بشر داشتند، شد، به‌طوری‌که امروز همه ملت‌ها در سراسر جهان حتی مردم خود کشورهای انگلیس و آمریکا نیز علیه دولتشان قیام کردند.

حجت‌الاسلام نوری ادامه داد: مقام معظم رهبری برای انتخابات چهارچوب‌هایی را تعیین کرده است که یکی از آنها قانون است و نامزدهای انتخاباتی باید قانون راه رعایت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر این موضوع که رعایت خطوط قرمز نظام اسلامی نیز از موضوعاتی است که نامزدها باید در ستادهای خود به آن توجه کنند، گفت: نامزدها در تبلیغاتشان باید اخلاق‌مداری را رعایت کنند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه