ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

دهقان: سوئیفت برای انتقال پول کره به ایران استثناء قائل شد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: وکلای بین‌المللی و کارشناسان در حال بررسی پرداخت خسارت کره جنوبی به ایران هستند.

به گزارش اترک محمد دهقان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که گفته شده است مبادله بدهی کره جنوبی به ایران در فضای رسمی و در چارچوب سوئیفت منتقل شده است، گفت: این بحث تخصصی بانک مرکزی است اما تا جایی که بنده خبر دارم چون تفاهم شد با آمریکا برای این‌که این پول به ما منتقل شود، سوئیفت در این زمینه استثناء قائل شد؛ پول از طریق سوئیفت به سوئیس منتقل شد و از این کشور به قطر منتقل شد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره این‌که عنوان می‌شود حساب‌های ایران در کره از آن دست حساب‌ها نبوده است که سود به آن تعلق گیرد تا این کشور بخواهد سود پول کشور ما را که چندین و چندسال معطل نگه داشته است پرداخت کند اما درحال حاضر مطرح می‌شود ایران به دنبال دریافت غرامت و یا سود پول خودش است، عنوان کرد: ما ۲ بحث داریم یک بحث سود است که باید بانک مرکزی پاسخ دهد آن پولی که در آنجا داشتیم در چه حسابی بوده و آیا مقرر بوده است سود بدهند یا خیر .

وی ادامه داد: بحثی که ما به لحاظ حقوقی داریم این است که آیا چون کره مانع انتقال پول به کشورمان در این سال‌ها شده و ارزش پولش در برابر یورو و دلار کم شده است آیا کره به ما خسارت بدهد یا خیر؟

دهقان بیان کرد: فرضیه ما این است که باید خسارت دهد اما دقیقش را در حال حاضر نظر نمی‌دهیم. ما موضوع را داده‌ایم وکلای بین‌المللی و کارشناسان‌مان بررسی کنند و نظر کتبی را به ما می‌دهد و بعد اعلام می‌کنیم.

بر این اساس به نظر می رسد هر چند شکل گیری توافق جدید کشورهای عضو گروه 20 بر سر شکل دادن به کریدور تزانزیتی جدید فضای ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک را تا حدی برای ایران تنگ کرده است،  اما درهای دیپلماسی همیشه باز است و امکان رایزنی و بده و بستان برای کشورها وجود دارد. نکته اینجاست که نباید نسبت به این تحولات بی تفاوت بود و اجازه داد طرحهای ضد ایرانی بدون هزینه و مشکل برای کشورهای طراح و همکار آنها، اجرایی و عملیاتی شود. لازم است رایزنی با کشورهای عضو این توافق به صورت جداگانه و به تناسب سیاستها و اهداف هر یک از آنها  با فوریت آغاز و هزینه هایی که لطمه احتمالی آنها به منافع ایران برایشان ایجاد خواهد کرد، به آنها گوشزد شود.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه