ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

نیاز آبی توسعه صنایع خراسان‌شمالی از طریق پساب قابل تامین است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌شمالی گفت: آب مورد نیاز برای طرح‌های اقتصادی و توسعه صنعتی این استان از طریق پساب قابل تامین است و این موضوع به صنایع ابلاغ شده است.

 

به گزارش اترک، سیدعقیل مرتضوی، اظهارکرد: با توجه به بند ع تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، آب مصرفی مورد نیاز و طرح‌های توسعه‌ای صنایع با پساب جایگزین می‌شود و از این بابت در این استان محدودیتی وجود ندارد.

وی گفت: این موضوع به کل صنایع استان ابلاغ شده و تاکید شده است که طبق برنامه زمان‌بندی شده باید آب مصرفی آنها با پساب جایگزین شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌شمالی افزود: در همین راستا، مجوز جایگزینی پنج میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب از آب مصرفی مجتمع پتروشیمی خراسان واقع در ۱۷ کیلومتری شهر بجنورد صادر گردیده و در آینده نزدیک آب مصرفی این مجتمع با پساب شهر بجنورد جایگزین می‌شود.

مرتضوی میزان مصرف آب صنایع در این استان را در شرایط کنونی سالانه حدود ۲۰ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: آب تولید شده از محل بازچرخانی پساب در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین و آشخانه آماده تحویل برای مصرف در صنایع است.

وی خاطرنشان کرد: براساس بند ع تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، شهرک‌ها و نواحی صنعتی و صنایع و معادن مشمول این بند در دریافت تسهیلات و مزایده استفاده از پساب در اولویت هستند.

این مقام مسئول بیان داشت: بر این اساس، وزارت نیرو مکلف است کلیه منابع حاصل را جهت احداث و تکمیل طرح‌های اولویت‌دار ‌تأمین و انتقال آب ازجمله پایداری ‌تأمین آب شرب، بهره‌برداری، مرمت و بازسازی ‌تأسیسات برق­آبی، آبرسانی به روستاها و مناطق عشایری با اولویت مناطق محروم و مناطق دارای تنش آبی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام منابع آب، جلوگیری از آلودگی منابع آبی، اجرای طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیر‌زمینی هزینه کند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه