ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

بخش دیالیز بیمارستان ثامن‌الائمه بجنورد افتتاح می‌شود

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی خراسان شمالی گفت: در این بیمارستان تقریباً ۲۵ پزشک متخصص در تمام حوزه‌های درمانی و ۲ پزشک فوق تخصص نیز در حوزه شبکیه و ستون فقرات ارائه خدمات می‌کنند.

به نوشته تسنیم، سعید صدرمنش با اشاره به تنوع خدمات درمانی سازمان سازمان تأمین اجتماعی استان اظهار داشت: هزینه‌های مراجعین به مراکز دیالیز که زیرپوشش تأمین اجتماعی باشند، توسط این سازمان پرداخت می‌شود.

وی گفت: فرآیند اجرایی بخش دیالیز در بیمارستان ثامن الائمه بجنورد انجام شده و تا حاکثر تا یک سال و 6 ماه دیگر به بهره برداری می‌رسد اما تا زمان بهره‌برداری از این مرکز بیماران می‌توانند با مراجعه به مراکز طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی از خدمات رایگان بهره مند شوند.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان خدمات دندانپزشکی را یکی از خدمات سازمان عنوان کرد و افزود: بخشی از خدمات دندانپزشکی با توجه به نوع بیمه‌ها امکان انجام در قالب بیمه را ندارد اما در حال حاضر خدماتی همچون کشیدن، پرکردن‌های سطحی، جرم‌گیری و معاینه دهان و دندان در بیمارستان ثامن الائمه بجنورد در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود.

وی به پزشکان طرف قرارداد در خارج از بیمارستان نیز اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی در خراسان شمالی با 31 پزشک در حوزه دندانپزشکی قرارداد دارد اما بیمه دندانپزشکی فقط بخش‌های خاصی را تحت پوشش قرار می‌دهد که امیدواریم در آینده نزدیک گستره این خدمات افزایش پیدا کند.

صدرمنش با اشاره به اینکه  جهت سهولت در نوبت دهی بیمارستان سه روش برای مراجعین محترم در نظر گرفته شده است، افزود: در حال حاضر 16 خط تلفن برای انجام نوبت دهی فعال می‌باشند و بیماران جهت دریافت خدمات می‌توانند با انجام تماس تلفنی نوبت خود را دریافت کنند. همچنین علاوه بر نوبت دهی از طریق سایت بیمارستان، مراجعین می‌توانند جهت دریافت نوبت از طریق ارسال کد *4*1420# از طریق گوشی تلفن همراه اقدام به دریافت نوبت بیمارستان کنند.

وی در حوزه پوشش‌های بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: در بحث آزمایش در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تا حد امکان سعی شده تا 90 درصد آزمایش‌ها تحت پوشش قرار گیرد. در مورد بیماران صعب العلاج، خاص و سرطانی نیز در واحد معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی این امکان فراهم شده که این بیماران می‌توانند با مراجعه به این واحد و ارائه مدارک، هزینه‌های درمانی خود را طبق آیین نامه سازمان دریافت کنند.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان در پایان با اشاره به اینکه بیمارستان ثامن الائمه بجنورد از نظر پزشکان متخصص در وضعیت خوبی است، افزود: در این بیمارستان تقریباً 25 پزشک متخصص در تمام حوزه‌های درمانی و  2 پزشک فوق تخصص نیز در حوزه شبکیه و ستون فقرات ارائه خدمات می‌کنند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه