ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

فشار خون بالا چگونه بر سلامت کودکان تأثیر می‌گذارد؟

 

فشار و استرس برای داشتن عملکرد تحصیلی بهتر، برتری در رشته ورزشی و سایر فعالیت‌ها می‌تواند باعث شود بسیاری از کودکان و نوجوانان به عارضه فشار خون بالا مبتلا شوند. این وضعیتی است که در آن فشار خون ثبت شده بالاتر از مقدار متوسط مورد انتظار برای یک سن خاص است.

به گزارش ایسنا، معمولاً فشار خون بالا به عنوان بیماری در نظر گرفته می‌شود که بیشتر جمعیت مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ اما در چند دهه گذشته شاهد افزایش موارد ابتلا در کودکان و نوجوانان هستیم. مهم است والدین مراقب وضعیت فشار خون فرزندان خود باشند که باید موارد زیر را در نظر گیرند.

 

+ فشار خون فرزندان خود را به طور منظم کنترل کنید

با شروع سه سالگی، از پزشک درخواست کنید که به طور منظم فشار خون فرزندتان را در طول معاینات منظم سلامت اندازه گیری کند. همچنین اگر لازم است فشار خون آن‌ها را هنگامی که احساس کسالت دارند با دستگاه‌های فشار سنج خانگی ثبت کنید.

 

+ مراقب رژیم غذایی و فعالیت بدنی آنها باشید

نکته دیگر این است که مراقب آنچه فرزندتان مصرف می‌کند، حفظ وزن مناسب و داشتن فعالیت بدنی منظم باشید. این موارد می‌تواند فشار خون آنها را کاهش دهد و همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در مراحل بعدی زندگی کاهش دهد.

 

+ احساس کسالت فرزندان را نادیده نگیرید

فشار خون در کودکان هیچ علامتی ندارد و تشخیص آن اغلب با تأخیر انجام می‌شود. برخی از کودکان ممکن است از تحریک پذیری، اختلالات خواب یا عملکرد ضعیف در مدرسه شکایت داشته باشند.

 

+ مراقب بیماری‌های زمینه‌ای باشید

به گزارش اترک به نقل از هندوستان تایمز، کودکانی که به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند، اغلب به بیماری کلیوی، نارسایی قلبی یا مشکلات هورمونی مبتلا هستند. در سال‌های اخیر چاقی به عنوان یکی از دلایل فشار خون بالا در جمعیت جوان و نوجوان مطرح شده است.

انتهای پیام

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه