ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

پذیرش بی سرپناهان در ۳ گرمخانه استان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی با بیان اینکه بی سرپناهانی که در سطح معابر مشاهده می‌شوند، ممکن است یا کارتن خواب، یا زباله گرد و یا معتاد متجاهر باشند، گفت: آنان توسط نیروی انتظامی جمع آوری و به مراکز نگهداری منتقل می‌شوند.

به نوشته عصر اترک، سعید آیتی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود مرکز ماده 16 و گرمخانه های شهرداری، در فصل سرمای امسال شاهد زندگی شبانه روزی برخی از معتادان یا بی سرپناهان در سطح معابر مرکز استان بوده ایم که حساسیت‌های اجتماعی را نیز برانگیخته است؟ اظهار کرد: بی سرپناهانی که در سطح معابر مرکز استان مشاهده شده اند، ممکن است یا کارتن خواب، یا زباله گرد و یا معتاد متجاهر باشند.

آیتی با یادآوری این مطلب که جمع آوری بی سرپناهان از سطح معابر بر عهده نیروی انتظامی است، عنوان کرد: پس از جمع آوری آنان، تیم غربالگری تشخیص می‌دهد که کدام یک کارتن خواب، زباله گرد و یا معتاد متجاهر هستند تا به گرمخانه ها و یا مرکز ماده 16 انتقال داده شوند.

وی گفت: در حال حاضر گرمخانه های شهرداری‌های بجنورد، شیروان و اسفراین فعال هستند و بی سرپناهانی که معتاد متجاهر نیستند را پذیرش می‌کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی در ادامه اظهار کرد: بر اساس قانون، معتادان متجاهر ( معتادان تزریقی، بی سرپناه و بدون خانواده) نیز پس از جمع آوری توسط نیروی انتظامی با دستور دادستان به مرکز ماده 16 برای سپری کردن دوره سم زدایی انتقال داده می‌شوند.

وی افزود: با توجه به اینکه دوره سم زدایی در مرکز ماده 16 ،سه ماهه است، معتادان متجاهر پس از سپری کردن این دوره درمان سه ماهه با نظر پزشک و دستور قضایی برای طی کردن ادامه دوره درمان خود به کلینیک‌های ترک اعتیاد ارجاع داده می‌شوند.

آیتی در ادامه تصریح کرد: در این زمینه آنچه که در کشور و استان به طور مستمر اتفاق می‌افتد تکرار دور باطل جمع آوری معتادان متجاهر، سپری کردن دوره سم زدایی و بازگشت دوباره آنان به اعتیاد است.

وی گفت: در خراسان شمالی 400 معتاد متجاهر شناسایی شده اند که این معتادان به طور مستمر این دور باطل را تکرار می‌کنند و در هر فصل به مرکز ماده 16 انتقال داده می‌شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی بیان کرد: ترک اعتیاد واقعی همچنین تولد دوباره و بازگشت به یک زندگی سالم برای معتادان متجاهر نیازمند اصلاح قانون در مجلس است.

وی عنوان کرد: معتاد متجاهر برای نجات از مصرف مواد مخدر به یک دوره دو تا سه ساله نیاز دارد تا جسم و روح او از مصرف مواد مخدر در مراکز درمانی نجات پیدا کند.

آیتی افزود: این در حالی است که دوره درمان در مراکز ماده 16 سه ماهه است و این مدت کوتاه به ترک اعتیاد هیچ کمکی نمی‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: پس از دوره درمان، معتاد سم زدایی شده باید دوره‌های مهارت آموزی را سپری کند و فرصت‌های اشتغال برای او فراهم شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی تصریح کرد: این افراد همچنین باید از سوی خانواده و جامعه پذیرش شوند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه