ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

دامداران آذربایجان غربی برای اخذ دامدار کارت ثبت نام کنند

اترک / افشین اصل افروزی: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: با توجه به نیاز مبرم دامداران روستایی و عشایری به نقدینگی جهت تامین علوفه و نهاده‌های دامی ، دامداران استان صاحب دامدار کارت می شوند.

اکبر کرامتی افزود: با توجه به اعتبار تخصیص یافته ، سهم هر شهرستان در حوزه روستایی و عشایری مشخص شده است که می بایست دامداران در سریعترین زمان برابر دستورالعمل ابلاغی با مراجعه به سامانه سیتا به آدرس cita.maj.ir  نسبت به ثبت نام برای دریافت دامدار کارت اقدام کنند.

وی با اشاره به تامین بخشی از نقدینگی دامداران استان با دریافت این کارت ، تاکید کرد: هماهنگی‌های لازم با شعب بانک کشاورزی استان و شهرستان‌ها جهت تسریع در پرداخت دامدار کارت به مبالغ حداکثر تا سقف 50 میلیون تومان به عمل آمده و مبلغ تسهیلات برای هر راس دام سبک ۳۰۰ هزارتومان و دام سنگین ۷۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

کرامتی خاطر نشان کرد: دامدارکارت برای دامداران واجد شرایط که دارای دام اعم سبک و سنگین و پلاک کوبی ثبت شده در سامانه هویت دام و دام موجود در دامداری باشد، اعطا خواهد شد.

وی اضافه کرد: اعطای این تسهیلات فقط برای دامداری‌های روستائی و عشایری دارای پروانه کوچک روستائی و پروانه فعالیت صنفی و فاقد پروانه با معرفی مدیریت های جهاد کشاورزی امکان پذیر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: بانک کشاورزی این اعتبار را به صورت باز پرداخت یک ساله با کارمزد 11 درصد در قالب کارت خرید نهاده دامی در اختیار دامداران قرار خواهد داد که برای تهیه علوفه، ذرت، کنجاله ، جو و کنسانتره دامی که از طریق مباشرین فروش اعم از شرکت ها و تعاونی های دامداری و عشایری که قبلا به تایید بانک کشاورزی رسیده اند، استفاده شود.

کرامتی با بیان اینکه با اعطای دامدار کارت به دامداران روستایی و عشایری توان خرید آنها بالا خواهد رفت و می توانند نهاده های خام و کنسانتره دامی مورد نیاز خود را خریداری نمایند، بیان کرد: از دامداران درخواست می شود هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام در سامانه سیتا و مراجعه به تعاونی های دامداری عشایری و روستایی ، مدیریت های جهاد کشاورزی و شعب بانک کشاورزی شهرستانها به اخذ دامدار کارت اقدام کنند.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه