ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی:

گزارشی در خصوص بیماری اُمیکرون در استان اعلام نشده است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی:گزارشی در خصوص بیماری اُمیکرون در استان اعلام نشده است/ ثبت ۲۰۸۷ فوت شده از کرونا در خراسان شمالی

سید جواد پورنقی، در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه وضعیت بیماری کرونا در استان تحت کنترل است، گفت: تاکنون گزارشی در خصوص بیماری اُمیکرون در استان اعلام نشده استگزارشی در خصوص بیماری اُمیکرون در استان اعلام نشده است/ ثبت 2087 فوت شده از کرونا در خراسان شمالی,

به گزارش عصراترک، سید جواد پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی ظهر امروز  در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه وضعیت بیماری کرونا در استان تحت کنترل است، اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون دو هزار و 87 نفر در استان فوت شده اند.

وی با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته یک نفر فوت شده است، ادامه داد: تاکنون گزارشی در خصوص بیماری اُمیکرون در استان اعلام نشده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: خراسان شمالی در رتبه نخست کشوری از نظر پوشش واکسیناسیون قرار دارد و تاکنون برای 62 هزار نفر واکسن نوبت سوم تزریق شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر ضرورت تزریق دز یادآور واکسن کرونا،اضافه کرد: واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی عامل ریشه کنی و مهار بیماری کروناست، بنابراین شهروندانی که هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند یا نوبت دز سوم آن ها فرا رسیده سریع تر نسبت به این امر اقدام کنند.

وی ادامه داد: بی‌توجهی به واکسیناسیون و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند، روند کاهشی تلفات را معکوس کند و بار دیگر وضعیت قرمز را به نقشه کرونا بازگرداند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه