ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

آلودگی در برخی از نمونه‌های ماست محلی تا ۲۰۰ برابر حد مجاز است

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تقلب‌هایی که در برخی از شیرهای فله انجام می‌شود خطرناک و موجب تهدید جدی سلامت شهروندان است.

به گزارش اترک، حسن براتی زاده اعلام کرد: آلودگی کپک مخمر ماست محلی تولید شده در استان در برخی نمونه‌ها 100 و 200 برابر حد مجاز بوده است.

این مسئول افزود: این کپک تولید کننده سم آفلاتوکسین است و این نتایج حاصل آزمایش‌های متعدد انجام شده است.

براتی زاده با بیان این که آمار تب مالت در استان به دلیل استفاده از این محصولات لبنی بسیار بالاست، اعلام کرد: در آزمایش‌های انجام شده، حتی در کره محلی نیز 60 تا 70 درصد خامه گیاهی مشاهده شده است که از تقلب‌های عمده این بازار است.

وی با اشاره به کارگروه‌های متعددی که تاکنون جهت ساماندهی محصولات فله ای در استان برگزار شده است، اضافه کرد: اما متاسفانه هنوز فروش لبنیات فله ای در استان ساماندهی نشده است.

وی خاطرنشان کرد: مقرر بود تولید و توزیع لبنیات فله ای زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه و با دریافت مجوز سیب سلامت در قالب کارگاه‌های کوچک انجام شود اما همکاری‌های لازم از سوی تمام دستگاه‌های متولی و تولید کنندگان انجام نشد و این موضوع ابتر ماند.

براتی زاده با بیان این که انتقال بیماری کرونا توسط محصولات فله ای مورد بررسی قرار نگرفته است، افزود: اما استفاده از محصولات بدون شناسنامه سلامت منجر به تهدید سلامت عمومی می شود.

وی با اشاره به بازدیدهای مستمر از کارگاه‌های دارای پروانه بهداشتی سیب سلامت در استان، بیان کرد: این بازدیدها روزانه، مرتب و رندومی از کارگاه‌های تولیدی استان انجام شده و تاکنون تخلفی به ثبت نرسیده است.

وی تقلب‌های انجام شده در محصولات فله ای به ویژه لبنیات را از عوامل تهدید زای سلامت عمومی برشمرد.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه