ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

رشیدی‌کوچی: شنیدن صدای مردم از مهم‌ترین مسیرهای ایجاد همدلی است

یک نماینده پیشین مجلس با اشاره به واکنش مردم به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، تصریح کرد که تجاوز اسرائیل به ایران ثابت کرد ایران تا چه اندازه قادر است در برابر حملات دشمنان خارجی با صلابت بایستد و این توان، نتیجه مستقیم انسجام ملی و اتحاد مقدس بود.

به گزارش اترک، جلال رشیدی‌کوچی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی، مهم‌ترین عامل برای قوی شدن ایران، همراهی و همدلی مردم است، گفت : این مساله در بعد نظامی  جای خودش را دارد.

وی اتحاد شکل‌گرفته بین مردم و حاکمیت در جریان جنگ ۱۲ روزه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: تجاوز اسرائیل به ایران ثابت کرد ایران تا چه اندازه قادر است برابر حملات دشمنان خارجی با صلابت بایستد و این توان، نتیجه مستقیم انسجام ملی و اتحاد مقدس بود، بنابراین لازم است تمرکزمان بر حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی باشد.

این نماینده پیشین مجلس در ادامه با تاکید براینکه به نظر می‌رسد تقویت اقتصاد و شنیده شدن صدای مردم از مهم‌ترین مسیرهای ایجاد همدلی است، افزود: باید تا حد امکان برای افزایش رضایتمندی مردم تلاش کنیم. این رضایتمندی در مرحله اول از مسیر بهبود وضعیت رفاهی و اقتصادی می‌گذرد، حوزه‌ای که متأسفانه با ضعف جدی روبروست.

نماینده مردم مرودشت در مجلس یازدهم با اظهار تاسف از اینکه هر روز شاهد کم شدن سطح کیفی خدمات ارائه‌شده به مردم و افزایش نرخ تورم هستیم، متذکر شد: تقویت بنیه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور بدون همراهی و همدلی مردم ممکن نیست و این همراهی زمانی شکل می‌گیرد که صدای مردم شنیده شود، مطالباتشان دیده شود و نظر اکثریت مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اتحادی که امروز درباره آن صحبت می‌کنیم با سختی و با تقدیم شهدای بسیار به دست آمده است. انتظار می‌رود مسئولان این واقعیت را درک کرده و برای حفظ و تقویت این اتحاد تلاش کنند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه