ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

رهبر انقلاب در دیدار با اعضای هیات دولت چهاردهم:

روحیه کار و تلاش را بر حالت نه جنگ و نه صلح غلبه بدهیم

رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی ویژه از رئیس‌جمهور و دولت تأکید کردند: معیشت مردم مهمترین مسئله است؛ برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز گذشته در دیدار رئیس جمهور و هیأت وزیران، با اشاره به ضرورت تقویت مؤلفه‌های قدرت و عزت ملی، «مسئله معیشت مردم» را از مهمترین مسائل کشور خواندند و با تأکید بر اقدامات جدی‌تر دولت در «انضباط بازار» و رفع دغدغه مردم درباره افزایش بی‌ضابطه قیمت کالاها، توصیه‌های مهمی در زمینه ضرورت «غلبه فضای کار و تلاش و امید» بر «حالت نه جنگ نه صلح»، تقویت تولید، پیگیری تصمیمات تا حصول نتایج، استفاده از فرصت موجود اجماع‌سازی برای انجام کارهای مهم، حل مشکل مسکن، پرهیز از اسراف به‌ویژه در دستگاه‌های دولتی و توجه مسئولان و اصحاب قلم و بیان به تبیین نقاط قوت حقیقی و امیدآفرین بیان کردند.

خدا قوت رهبر انقلاب به اعضای دولت و تشکر ویژه از رئیس‌جمهور و قدردانی از سفر اخیر به چین

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از این دیدار تاکید کردند: خدا قوت عرض می‌کنیم به همه عزیزان در مجموعه دولت چهاردهم؛ چه مدیران و مسئولان فعال، و چه کارکنان شریف دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه آن‌هایی که در این آزمون ۱۲ روزه خوش درخشیدند و نقش‌آفرینی مؤثری داشتند. ایشان افزودند: همان‌طور که جناب آقای دکتر پزشکیان هم اشاره فرمودند، وزارت بهداشت و برخی دیگر از دستگاه‌ها در این مدت با فداکاری واقعی وارد میدان شدند و زحمات بسیاری کشیدند. ما نیز در جریان این تلاش‌ها هستیم و از همه آن‌ها صمیمانه قدردانی می‌کنیم.رهبر انقلاب گفتند: تشکر ویژه‌ای هم دارم از رئیس‌جمهور محترم، به‌خاطر فعالیت‌های متراکم، پیگیر و مفیدی که در این مدت انجام داده‌اند. این شیوه کار کردن، با انگیزه و با روحیه بالا، دقیقاً همان چیزی است که کشور ما به آن نیاز دارد.ایشان افزودند: از جمله اقدامات قابل‌توجه، سفر اخیر ایشان به چین بود که سفری موفق و بسیار ارزشمند به شمار می‌رود. این سفر زمینه‌ساز رخدادهای بزرگی است؛ نمی‌گوییم به‌طور بالفعل، اما بالقوه ظرفیت‌هایی ایجاد شده که می‌تواند پاسخ‌گوی برخی از نیازهای جدی کشور، چه در عرصه اقتصادی و چه در حوزه سیاسی، باشد. خوشبختانه این سفر دستاوردهایی هم داشته که باید با دقت و اهتمام کامل پیگیری شود، ان‌شاءالله.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کردند: دوستانی که از میان مسئولان کشور با مردم سخن می‌گویند، باید راوی قدرت، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران باشند؛ همان‌گونه که امروز در این سخنرانی شاهد بودیم. نباید فقط روایتگر ضعف‌ها بود. بله، ما نیز مانند هر کشور دیگری، ضعف، نقص و کمبودهایی داریم، اما قوت‌ها و دستاوردهای بسیاری هم وجود دارد؛ تلاش‌هایی که صورت گرفته و پیشرفت‌هایی که به‌دست آمده باید برای مردم بازگو شود.ایشان افزودند:‌ در این زمینه، رسانه‌ها نیز مسئولیت سنگینی دارند؛ چه مطبوعات، چه صدا و سیما و حتی مهم‌تر از همه، مسئولان دولتی. زمانی که در معرض دید مردم و پشت بلندگوها قرار می‌گیرند، نباید راوی ناتوانی، یأس و ناامیدی باشند.رهبر انقلاب اسلامی گفتند: افرادی که در رسانه‌ها مقاله می‌نویسند، در فضای مجازی فعالیت دارند یا در صدا و سیما تریبون در اختیارشان است، باید مراقب باشند سخنی نگویند که به زیان کشور تمام شود. نباید صرفاً بر ضعف‌ها تمرکز کنند؛ بلکه لازم است نقاط قوت واقعی و ظرفیت‌های بالفعل کشور را برای مردم بازگو کنند تا روحیه ملی تقویت شود و اعتماد عمومی حفظ گردد.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: باید روحیه کار، تلاش و سازندگی را در کشور تقویت کنیم و آن را بر وضعیتی که دشمنان می‌خواهند بر ما تحمیل کنند، غلبه دهیم؛ یعنی همان وضعیت نه جنگ و نه صلح. این حالت، یکی از آسیب‌ها و خطرات جدی برای کشور است؛ وضعیتی مبهم و فرساینده که زمینه پیشرفت را کند می‌کند و فضای عمومی جامعه را در بلاتکلیفی نگه می‌دارد.ایشان افزودند:‌ برای غلبه بر این فضا، باید روحیه حرکت، انگیزه، امید، کار و ابتکار را در جامعه برجسته کنیم؛ نه فقط با حرف، بلکه با عمل کردن، نتیجه دادن و نشان دادن آثار ملموس پیشرفت. هرجا این روحیه غلبه داشته، کشور پیش رفته است؛ و امروز نیز راه عبور از چالش‌ها، تکیه بر همین اراده و همت ملی است.

رهبر انقلاب: وظیفه مهم دولت‌ها تقویت مؤلفه‌های قدرت و عزت ملی است

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: وظیفه مهم دولت‌ها، تقویت مؤلفه‌های قدرت ملی و عزت ملی است. همه دولت‌ها در سراسر دنیا چنین وظیفه‌ای دارند؛ یعنی باید مؤلفه‌های قدرت ملی را تقویت کنند. در این میان، مهم‌ترین مؤلفه، روحیه، انگیزه و یکپارچگی ملت است. اگر بخواهیم مؤلفه‌های قدرت را بشماریم، بی‌تردید یکی از اصلی‌ترین آن‌ها همین است که ملت، یکپارچه، باانگیزه، امیدوار و بانشاط باشد.ایشان افزودند:‌ ما باید در عملکرد خود، در گفتار خود و در پایبندی به وظایف‌مان به‌گونه‌ای عمل کنیم که این روحیه در مردم ایجاد شود؛ و اگر وجود دارد، آن را تقویت کنیم و مانع زوال آن شویم.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: یکی از مهم‌ترین سرفصل‌هایی که بنده می‌خواهم بر آن تأکید کنم، مسئله پیگیری است.ایشان افزودند:‌ این پیگیری، البته در سطح رئیس‌جمهور بحمدالله وجود دارد. ایشان واقعاً در این زمینه فعال هستند؛ سفرهای استانی، ارتباط مستقیم با مردم، حضور در میان وزارتخانه‌ها و تماس نزدیک با مدیران و کارکنان، همه نشان‌دهنده پیگیری مؤثر و ارزشمند ایشان است که بسیار مفید و قابل تقدیر است.رهبر انقلاب اسلامی گفتند: اما مسئله فقط به این سطح محدود نمی‌شود؛ پیگیری باید در بدنه اجرایی شکل بگیرد. باید در مدیران میانی نهادینه شود. گاهی اوقات، وقتی وزیری تصمیمی می‌گیرد، به آن باور دارد، به اجرای آن تمایل دارد و حتی دستور آن را هم صادر می‌کند. اما همین تصمیم وقتی از طریق چند واسطه به لایه‌های پایین‌تر منتقل می‌شود، به‌تدریج ضعیف و کمرنگ می‌شود تا جایی که در نهایت، کاملاً از بین می‌رود.ایشان افزودند: این در حالی است که کار را سرانگشت‌ها باید انجام دهند؛ کار را بدنه اجرا می‌کند، دست‌ها به حرکت درمی‌آیند، نه فقط مغزها که فرمان می‌دهند. بنابراین، پیگیری باید تا آخرین مرحله ادامه یابد؛ پیگیری تا سرانگشت‌ها، تا عمل نهایی، تا حصول نتیجه واقعی.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه