ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

توزیع برنج باکارت ملی در بجنورد

اترک/ وحدانی: طی روزهای اخیر خبری مبنی بر توزیع 140 تن برنج دپو شده در انبار گمرک استان در رسانه‌ها منتشرشده که بر اساس توافق میان مسئولان مقرر شد این مقدار برنج در نمایشگاه بهاره بجنورد که در روزهای پایانی سال تأثیر بسزایی در تثبیت نرخ و کنترل گرانی‌ها خواهد داشت توزیع شود.

معاون امور بازرگانی صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی درباره این خبر گفت: طی جلسه‌ای که سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی و واردکننده برنج برگزار کردند این توافق حاصل شد تا ۱۴۰ تن برنج درجه‌یک پاکستانی از استان خارج نشود.

محمدعلی صدر زاده افزود: این مقدار برنج با نرخ هشت هزار و 200 تومان بین مردم بجنورد توزیع خواهد شد.

وی بابیان اینکه توزیع این مقدار برنج با ارائه کارت ملی انجام می‌شود، گفت: سهمیه هر خانوار 10 کیلو برنج است و به دلیل ثبت اطلاعات کارت ملی در سامانه، سرپرست خانوار پس از دو ماه می‌تواند دومرتبه برای دریافت کالا اقدام کند.

صدر زاده تأکید کرد: به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده درروند توزیع این مقدار برنج، نظارت ویژه‌ای بر روی توزیع انجام می‌شود.

  عرضه اجناس در نمایشگاه بهاره با 15 درصد تخفیف

معاون امور بازگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: نمایشگاه بهاره از 10 اسفندماه جاری فعالیت خود را در بازار روز امام رضا (ع) بجنورد آغاز و تا 19 اسفند ادامه دارد.

صدر زاده افزود: در نمایشگاه بهاره بجنورد حدود ۱۷۰ غرفه دایر و مایحتاج نوروزی مردم و اجناس تا ۱۵ درصد پایین‌تر از قیمت بازار عرضه و به فروش می‌رسد.

وی اظهار کرد: قیمت اجناس در کمیته نرخ‌گذاری، موردبررسی قرار می‌گیرد و بازرسان در طول فعالیت نمایشگاه، بر نحوه عرضه کالاها نظارت دارند و شکایت‌های احتمالی مردم در نمایشگاه رسیدگی می‌شود.

صدر زاده گفت: تلاش می‌شود تا با توجه به سلیقه و ذائقه شهروندان، اجناس باکیفیت‌های مختلف در نمایشگاه عرضه شود تا تمام افراد توان خرید و رفع نیاز خود را داشته باشند.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه