ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای شهر بجنورد:۱۴ قابلیت سرمایه‌گذاری در بجنورد تأیید شد

اترک/رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای شهر بجنورد با بیان اینکه ۱۴ قابلیت سرمایه‌گذاری در شهر بجنورد در این شورا تأیید شد، گفت: شهرداری بجنورد باید محتوا و رویکرد این بسته‌ها را برای بررسی و رأی‌گیری نهایی به این شورا ارائه دهد.۱۴ قابلیت سرمایه‌گذاری در بجنورد تأیید شد,

 سید محسن موسوی، رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه گذاری شورای شهر بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصراترک در این باره اظهار کرد: در شورای شهر بجنورد قابلیت های سرمایه گذاری و بازده های اقتصادی سرمایه گذاری در شهر بجنورد در قالب 14 بسته سرمایه گذاری، بررسی و کلیات این بسته های سرمایه گذاری با مالکیت شهرداری بجنورد در قالب انواع کاربری ها و خدمات تایید و تصویب شد.

 

موسوی گفت: منتظر هستیم که شهرداری بجنورد در این راستا، محتوای این بسته‌های سرمایه‌گذاری را در قالب نوع کاربری‌ها، تراکم‌ها، مطالعات اقتصادی، برآورد هزینه‌های ساخت، دوره ساخت و بازدهی طرح و درآمد را به شورای شهر بجنورد ارسال کند تا این بسته‌ها، بررسی و به شور و رأی‌گیری گذاشته شوند.

 

وی در ادامه از ابلاغ بخشنامه اخیر دفتر امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و خدمات مالی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به تمام شهرداران کشور نیز خبر داد و عنوان کرد: در بخشنامه ابلاغ شده به شهرداری‌ها اعلام شده است که در زمینه تأمین مالی و انجام سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران مکلف هستند.

 

رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای شهر بجنورد گفت: در این بخشنامه تکلیف شده است که شهرداران در چهارچوب آیین‌نامه مالی ماده ۱ قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها که اخیراً ابلاغ شده است، اقدام کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: مبتنی بر بخشنامه‌ای که اخیراً ابلاغ شده، آیین‌نامه سرمایه‌گذاری پیشین باطل شد.

 

موسوی همچنین بیان کرد: مبتنی بر بخشنامه جدید، شهرداری‌ها مکلف شده‌اند که کمیته فنی بازرگانی سرمایه‌گذاری را تشکیل دهند و آن را جایگزین هیات عالی سرمایه‌گذاری شهرداری‌ها قرار دهند.

 

علاوه بر این، وی افزود: در این آیین‌نامه جدید موضوع تأمین مالی بسته‌های سرمایه‌گذاری از طریق اوراق مشارکت، اوراق سکوک و اوراق مراوده تصریح شده است.

 

رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای شهر بجنورد در خاتمه خواستار شد: شهرداری بجنورد ۱۴ بسته سرمایه‌گذاری تعریف شده‌ای که کلیات آن در شورای شهر بجنورد تأیید شده را برای بررسی، شور و رأی‌گیری به این شورا ارسال کند تا پس از تعیین تکلیف آنها مبتنی بر آیین‌نامه جدید ابلاغ شده در دستور کار قرار گیرند.

 

موسوی خاطرنشان کرد: در این راستا، کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای شهر بجنورد با بانک‌های استان در مورد چگونگی تأمین منابع مالی این بسته‌های سرمایه‌گذاری وارد گفتگو شده است

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه