ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود؛

رئیس ستاد انتخابات کشور: ۲ میلیون نفر درگیر انتخابات ۱۴۰۰ هستند

رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اینکه مردم باید احساس کنند صندوق رأی قدرت تغییر دارد، گفت: حضور سه گفتمان غالب در انتخابات فضا را رقابتی می‌کند.

به گزارش اترک، جمال عرف گفت: انتخابات ۱۴۰۰ به یک معنا دو گانه و به یک معنا چهارگانه است؛ چون انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کل کشور برگزار می‌شود و در برخی مناطق هم علاوه بر این دو، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در چهار حوزه را هم شاهد خواهیم بود.
افزایش ۱۰ درصدی شعبه‌های اخذ رأی
معاون وزیر کشور گفت: تجمع موجب تسری بیماری کرونا می‌شود؛ به همین دلیل از همه فرمانداری‌ها خواسته شده توزیع شعب و صندوق‌ها را با رویکرد سلامت بازبینی نمایند و در صورت لزوم اعلام کنند که چه تعداد شعبه و صندوق جدید نیاز دارند. درخواست‌های افزایش شعب در ستاد ملی انتخابات مورد بحث قرار گرفت و در نهایت قرار شد حدود ۷۰ هزار شعبه در سراسر کشور ایجاد شود. این در حالی است که در انتخابات قبلی بیش از ۶۲ هزار شعبه فعال بود و بدین ترتیب حدود ۱۰ درصد به شعبه‌های انتخابات اضافه شده است.
۲ میلیون نفر درگیر انتخابات ۱۴۰۰
عرف با بیان اینکه در مجموع بیش از یک میلیون نفر از عوامل اجرایی ستاد انتخابات هستند، گفت: اگر ناظران و ماموران نیروی انتظامی و کسانی را هم که مسئولیت تأمین امنیت انتخابات را برعهده دارند در این فهرست بگنجانیم، حدود ۲ میلیون نفر وظیفه ایجاد شرایط مناسب اعم از اجرایی، نظارتی و امنیتی برای انتخابات ۱۴۰۰ را بر عهده دارند.
افزایش روزهای برگزاری انتخابات در قانون پیش‌بینی نشده
معاون سیاسی وزارت کشور درباره پیشنهاد برگزاری انتخابات در دو روز هم گفت: از آنجا که طبق قانون، زمان برگزاری انتخابات یک روز است لذا باید زودتر این قضیه در مجلس بررسی و این امر تبدیل به قانون می‌شد و چون این مسیر را طی نکرد و در قانون هم عملاً این موضوع پیش‌بینی نشده است، انتخابات در یک روز یعنی همان ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.
تفسیر رجل سیاسی جزو وظایف شورای نگهبان
عرف درباره درخواست از شورای نگهبان برای تعریف و تفسیر رجال سیاسی و آیا اینکه بانوان می‌توانند برای ریاست جمهوری ثبت نام کنند، اظهار کرد: در بحث‌های کارشناسی، این موضوع مطرح شد و این مسئله جزو وظایف ذاتی شورای نگهبان است؛ برای وزارت کشور فهرست نهایی اعلام شده از طرف شورای نگهبان مهم است. اگر در آن فهرست خانم یا آقا بود برای ما تفاوتی ندارد، اعلام می‌کنیم و در نهایت مردم نامزد مورد نظر خود را انتخاب خواهند کرد.
سه گفتمان غالب کشور در انتخابات ۱۴۰۰ باید نماینده داشته باشند
رئیس ستاد انتخابات کشور درباره نگرانی وزیرکشور درباره میزان مشارکت مردم و اقدامات انجام شده برای پرشورتر کردن انتخابات گفت: باید همه کسانی که نماینده سلایق مختلف در جمهوری اسلامی هستند در انتخابات حضور داشته باشند. در سپهر سیاسی سه گفتمان غالب اصولگرایی، اصلاح‌طلبی و اعتدالی داریم و قاعدتاً هر سه گفتمان که متناسب با آن احزاب و گروه‌های سیاسی هم وجود دارد، باید در انتخابات نماینده داشته باشند.
مردم باید احساس کنند صندوق رأی قدرت تغییر دارد
وی ادامه داد: مردم در انتخابات حضور پیدا می‌کنند تا در شرایط و امورکشور تغییر شود؛ بنابراین امید دادن به مردم بسیار تاثیرگذار است و مردم باید احساس کنند صندوق رأی این قدرت را دارد که تغییر ایجاد کند، در حوزه اجتماعی افق امیدوارکننده باشد و احساس کاهش اعتماد و امید مردم را برطرف کند. دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب به دنبال تشکیل نهادهای اجماع‌ساز و در حال انجام فعالیت و گفت‌و گو هستند و جریان سوم اعتدالی و مستقلین هم در حال ارزیابی شرایط است تا چگونه وارد شود و تاکنون با نمایندگان همه این جریان‌ها جلسات متعددی برگزار کرده‌ایم.
رعایت نکردن پروتکل‌های انتخاباتی، تخلف محسوب می‌شود
عرف با اشاره به متفاوت بودن تعداد افراد در فضای باز و بسته و همچنین متفاوت بودن پروتکل‌های این دو فضا، درباره تخلف احتمالی از اجرای این پروتکل‌ها توسط نامزدهای انتخابات، گفت: وظیفه ستادهای انتخابات سراسر کشور، ابلاغ و نظارت بر اجرای این پروتکل‌ها است و اگر کاندیدایی این پروتکل‌ها را رعایت نکرده باشد، تخلف محسوب و همانند بقیه تخلفات با آن برخورد می‌شود.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه